Privacy verklaring

Privacyverklaring De Voedingsexpert

https://devoedingsexpert.nl

De Voedingsexpert is een handelsnaarm van Fitdesk. KvK-inschrijfnummer: 34111117.

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om je privacy te beschermen. Op deze pagina laten we jou weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee omgaan.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van De Voedingsexpert. Door gebruik te maken van onze website geeft u aan ons privacybeleid te accepteren. De Voedingsexpert respecteert de privacy van alle gebruikers van devoedingsexpert.nl en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld.

Persoonsgegevens

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Verwerking van persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou op jouw verzoek te informeren en te contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld, of telefonisch of per e-mail contact hebt opgenomen. De gevraagde persoonsgegevens zijn per formulier zo aangepast, dat we geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig. Je kunt op vier manieren contact met ons opnemen en persoonsgegevens verstrekken: telefonisch of per e-mail; door middel van het contactformulier; door middel van het formulier waarmee je kunt aangeven dat je geïnteresseerd bent in voedingsadvies; en door middel van het boek-bestelformulier.

Telefonisch of e-mail contact

Via het op devoedingsexpert.nl vermelde telefoonnummer en mailadres kun je direct contact opnemen en daarmee jouw contactgegevens, waaronder je naam, telefoonnummer en emailadres achterlaten. Deze gegevens worden alleen gebruikt om jou indien nodig terug te bellen of om jouw e-mail te beantwoorden.

Contactformulier

Dit is bedoeld om een vraag die je zelf hebt gesteld of een informatieaanvraag die je zelf hebt gedaan, te beantwoorden. De gevraagde gegevens beperken zich tot je naam, e-mail en telefoonnummer, om jou te kunnen bereiken voor het verstrekken van de gevraagde informatie.

Formulier geïnteresseerd in voedingsadvies

Dit is bedoeld voor het aanvragen van een vrijblijvend en gratis telefonisch kennismakingsgesprek. Voor dat gesprek hebben we iets meer informatie nodig dan je naam, e-mail en telefoonnummer. Daarom vragen jou om vrijwillig antwoord te geven op de vragen waarom je geïnteresseerd bent in voedingsadvies en wat jouw doelstellingen zijn met betrekking tot je voeding. Jouw contactgegevens in combinatie met jouw antwoorden op deze vragen worden uitsluitend gebruikt om contact met je op te nemen en je te informeren.

Bestelformulier boek

Dit formulier is puur bedoeld om een boek te bestellen en naar jou te verzenden. De door jou verstrekte persoonsgegevens worden nergens anders voor gebruikt.

Persoonlijk adviesgesprek, intakegesprek en vervolgafspraken

Een informatie-aanvraag via een van de bovengenoemde formulieren of per telefoon of email, kan worden vervolgd met een uitnodiging voor een online of live afspraak ten behoeve van een persoonlijk adviesgesprek, een intakegesprek en vervolgafspraken. Als je vrijwillig besluit dit te doen, dan worden jouw persoonsgegevens gebruikt om de gemaakte afspraak te bevestigen per e-mail of telefoon.

Opslag van persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk voor het leveren van de door jou gevraagde informatie of diensten. Voor alle formulieren waarmee contact kan worden opgenomen geldt dat de vertsrekte gegevens drie maanden na verstrekking worden gewist. E-mails of andere berichten kunnen indien noodzakelijk langer bewaard worden. De verstrekte gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers of die van een derde partij (zie onder). De e-mails die u ons stuurt zullen wij niet verwijderen. Deze kunnen op een later tijdstip nodig zijn om reeds geleverde diensten of afspraken op te zoeken.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging te minimaliseren. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en administratieve toegangscontroles.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werken wij samen met derde partijen waaronder de websitebeheerder, WordPress en de hostingpartij. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd. De door jou verstrekte persoonlijke gegevens en informatie wordt niet met andere derde partijen gedeeld.

Keuzes voor persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, aan te passen of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@devoedingsexpert.nl

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omgaan met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan die in dit privacybeleid worden beschreven.

Cookies

Onze website maakt gebruik van geanonimiseerde analytics cookies (tekstbestandtjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe bezoekers de site gebruiken. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt je browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in je browser.

Vragen

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met ons opnemen via:

Tel: 0616600434

E-mail: info@devoedingsexpert.nl

Website: https://devoedingsexpert.nl

De Voedingsexpert

Generaal de la Reijlaan 31

1404 BN Bussum

Nederland

BTW-nummer: NL130093166B01

KvK-nummer: 34111117

Eet ik gezond

Je eet gezond als jouw voedingspatroon optimaal op jouw behoeften is afgestemd. Je ervaart dan geen klachten…

Voedingsadvies

Als je twijfelt of je wel gezond eet, met bepaalde vragen zit, of gewoon eens met iemand over je voeding wilt praten…

Contact

Heb je een vraag of vrijblijvend advies nodig? Neem dan contact met me op, per telefoon, email of contactformulier…